Modelbouwbeurs Zeelandhallen Goes 24 & 25 februari 2018

Modelbouwbeurs Zeelandhallen Goes 24 & 25 februari 2018

Op 24 & 25 februari heeft MVSV wederom op uitnodiging van de organisatie van dit geweldige en inmiddels voor de modelbouw tot over de landsgrenzen een begrip zijnde Modelbouwbeurs deelgenomen.

Met zo’n kleine 40 modellen, de demonstraties van Harry P. met zijn Stepcraft frees en 3 D printerinstallatie denk ik dat we – gezien de vele positieve reacties tijdens dit 2 dagen durende evenement – een aardige indruk van ons als vereniging en wat daar zoal gebouwd en in omgaat achter hebben gelaten.

Zo hadden we bij ons: de imposante oorlogsbodemschepen van Paul, het LC fregat van Harry P, het in aanbouw zijnde visserijvaartuig “Andrea Gail” uit de film “the Perfect storm” van Tom, de stoomsloepjes van Bert, de fraaie zeilschoener van Henk, de binnenvaart, kustvaart, containervaart, visserijvaart, een delegatie van verschillende sleep- en offshoreschepen, diverse plezierjachten, de vracht- en transportafdeling van Edwin en Albert tot o.a. enkele legertanks, een diorama en een heus stoomautootje.

Ook bij de stands van de andere exposerende verenigingen was heel veel te zien – variërend van schepen, vliegtuigen, (vracht)auto’s, treinen, legervoertuigen, poppenhuizen, de Lego-hal enz. – en lag de kwaliteit vaak eveneens erg hoog.

Behalve een modelbouwbeurs en het uitwisselen van informatie is het voor velen ook zeker een belangrijke ontmoetingsdag om met vrienden en bekenden bij te praten of nieuwe contacten te leggen.

Al met al weer een zeer geslaagd evenement en een mooi weekend om op terug te kijken.

© Bert Verbeek

Ongeldige of onvolledige url gegeven

Terug naar Activiteiten voorgaande jaren