Open dag “Landgoed Arcadia” 2016

Op 18 juni organiseerde “Landgoed Arcadia” een grootse open dag. De dag was speciaal bedoeld om de plannen van de nieuwe eigenaar en de prachtige 8,5 ha. grote tuin van dit landgoed onder de aandacht van het publiek te brengen.

Arcadia bood tevens op deze dag verenigingen, kunstenaars, muzikale artiesten en tal van andere activiteiten uit de regio Steenbergen de gelegenheid zich hier te presenteren.

Onder de vele verenigingen was ook MVSV aanwezig. De organisatie was zo vriendelijk geweest om ons maar gelijk het mooiste plekje van het hele landgoed te geven, nl. bij de immens grote vijver met prachtige eilanden en panorama gezichten.

Bezoekers van de open dag kwamen via de soms bijna doolhof lijkende paden op de meest mooie en fotogenieke plekjes van deze tuin waar achter elk hoekje weer een nieuwe verassing van groei en bloei wachten.

De leden van MVSV hebben heerlijk op de grote vijver en rond en tussen de eilandjes  kunnen varen, mooie foto’s kunnen maken, veel positieve respons van het publiek gehad en hopen hier nog eens terug te mogen komen.

Ondanks de vele regen in de voorafgaande dagen en ook helaas op de dag zelf was het zeker een geslaagde dag die voor ons en voor vele anderen zeker voor herhaling vatbaar is.

© Bert Verbeek

Filmpje

Open dag Arcadia 2016 » Open dag Arcadia 2016
   
bbblbbbr

Terug naar activiteiten voorgaande jaren