Open dag MVSV 28 juni 2015.

Op zondag 28 juni hield MVSV alweer voor de 3e keer op de huidige locatie haar jaarlijkse open dag.

Deze keer in samenwerking met AH Achterberg. In de weken voorafgaand aan de open dag had AH ons al midden in hun winkel een mooie, in het oog springende ruimte op een koelvitrine aangeboden, om daar enkele van onze modellen ten toon te stellen. Een zeer welkome en alternatieve manier om MVSV onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen. Verder zorgde AH dat het de leden van onze vereniging tijdens de open dag aan niets ontbrak. Voor alle deelnemers koffie, thee, limonade en een lunchpakket en ook onze bezoekers konden wij namens AH een gratis natje en een droogje aanbieden. AH Achterberg bedankt!

Sinds begin dit jaar heeft MVSV ook een eigen schepenlift waar (model)schepen van minder handelbare grootte en gewicht veilig mee in en uit het water getakeld kunnen worden. Ook handig voor mensen met een minder groot of zwaar schip maar wel een slechte rug, stramme knieën of ander ongemakken. De aanwezige pers heeft er uitvoerig notitie van genomen maar helaas was op dat moment geen schip beschikbaar om een en ander te demonstreren.

Naast de vele modellen van onze leden dit jaar ook enkele modellen van gast vereniging “Zuid Zuid West” uit Terneuzen die eveneens zeer bezienswaardige modellen mee hadden gebracht.

Al met al weer een zeer geslaagde dag met vele positieve reactie van zowel deelnemers als het publiek.

© Bert Verbeek

Open dag 28 juni 2015 » Open dag 28 juni 2015
   
bbblbbbr

Terug naar activiteiten voorgaande jaren