Snertvaren 2016

Op 28 februari hebben we voor de 2e keer in ons bestaan als opening van het nieuwe vaarseizoen het snertvaren georganiseerd.

In tegenstelling tot vorig jaar waren de voorgaande nachten iets minder koud en konden de schepen direct en zonder enig wak hakken in het water gezet worden. Het Noord Oosten windje hield het fris maar in de luwte van het clubgebouw, de zon met strakblauwe lucht, het knapperende vuurtje van de vuurkorf en een “Schippersbittertje” binnen handbereik was het  buiten toch goed toeven. De zeilschoener  “Diana Lucia” van Henk was met deze zo nu en dan toch wel stevige bries enorm in zijn element en heeft zijn baantjes wel getrokken. Binnen hield de kachel de boel op een aangename temperatuur en zorgde de dames voor een heerlijk kopje koffie, en niet te vergeten de overheerlijke maaltijd van erwtensoep met bruin brood en Zeeuws spek.

Al met al een mooie zonnige dag en een mooie start van het vaar- clubseizoen 2016.

Enkele reacties die het bestuur na afloop van de leden mocht ontvangen:

  • Het was weer een gezellige snertvaarevenement. De organisatie was perfect en complimenten aan de dames die het geheel uitserveerden. Kortom, een zeer prettige samenkomst en ook namens mijn vrouw: hartstikke bedankt en complimenten.
  • Helemaal mee eens, ook namens ons toppie gedaan!
  • Hoi, ja was erg gezellig ,wel wat fris maar ja
  • Het was weer stik gezellig en uitstekend georganiseerd ! Dank voor de goede zorgen en alle moeite.

© Bert Verbeek

Ongeldige of onvolledige url gegeven

Terug naar activiteiten voorgaande jaren