Varen op locatie: Nieuw-Vossemeer 19-07-2020

In het verleden organiseerden wij al eens vaker het “Varen op Locatie”.

Varen op locatie is een clubuitstapje naar een andere, vaak door de leden zelf aangegeven of gewenste locatie om zo ook eens in een andere omgeving dan bij ons clubhuis of op een evenement te varen.

Vooral door de vele voordelen van ons eigen clubhuis met vaarwater en daarnaast het aantal evenementen dat wij normaliter per jaar bezoeken, was dat elders varen er al weer een poosje bij ingeschoten.

Maar sinds onze deelname aan de Brabantse Wal Dag van 2017 in Nieuw-Vossemeer hadden wij goede herinneringen aan het varen op de Vossemeerse “Kreek” en stond die Kreek al die tijd nog steeds op ons lijstje om daar nog eens te gaan varen.

De coronacrisis zorgde er dit jaar al voor dat alles wat anders dan anders is en dat heeft natuurlijk ook zijn invloed op het organiseren van clubbijeenkomsten. De Kreek bij Nieuw-Vossemeer kwam weer in beeld, een interesse mailtje werd rond gestuurd en zondag 19 juli hebben we daar met een aantal leden afgesproken en gevaren.

Helaas waren een aantal leden verhinderd, maar met degene die wel konden hebben we een aantal uren heerlijk gevaren. Dat het dit keer – op één ander schip na – allemaal zeilboten waren, was puur toeval en best wel leuk om eens te zien.

Bedankt en tot ziens,

© Bert Verbeek

Varen Nieuw-Vossemeer 19-07-2020 » Varen Nieuw-Vossemeer 19-07-2020
   
bbblbbbr

Terug naar Activiteiten voorgaande jaren