Evenementen / Agenda

Clubbijeenkomsten.

Vanwege de pandemie zijn alle clubactiviteiten tot nadere berichtgeving uitgesteld.

Zodra er weer mogelijkheden komen om deze (verantwoord) voort te zetten, zullen wij dat zeker doen. Wilt u als belangstellende onze club daar graag een keer bezoeken, laat het ons (via Contact) even weten en nemen wij met u contact op om iets af te spreken.

Tot die tijd communiceren en delen onze leden hun modelbouwactiviteiten onderling via telefoon of social media.

Zodra de pandemie voorbij is, is het volgende weer van kracht; Tijdens de wintermaanden, van 1 oktober t/m 31 maart, zijn de clubbijeenkomsten op zondag van 10:30 tot 13:00 uur.

NB: Een van de sleutelhouders zorgt dat vanaf 10:30 het hek en clubhuis open zijn. Is er rond 11:00 nog geen belangstelling, dan kan de sleutelhouder afsluiten. Mocht je later willen komen, bel even een van de sleutelhouders.

Tijdens de zomermaanden, van 1 april t/m 30 september, zijn de clubbijeenkomsten op woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Op afroep: Het is voor leden op elk moment mogelijk om te varen. Zowieso op zondag, maar het kan ook op een ander moment. Bijvoorbeeld als je jouw model wilt trimmen of testen. Neem voor afspraken even contact op met een van de sleutelhouders (Hans, Bert  of Harry)

Na een evenement zullen wij trachten zo spoedig mogelijk onder de rubriek “Activiteitenverslagen en foto’s; activiteiten 2020” een linkje naar het betreffende verslag te plaatsen.

Agenda braderieën en modelbouw evenementen 2021

Datum Evenement Waar ? Organisator
       
….. 2021 Algemene ledenvergadering   MVSV
       
 

Onder voorbehoud geplande evenementen in 2021

   
03 april 2021 NVM Modelbouwdag Houten Nederlandse Vereniging van Modelbouwers
08-09 mei 2021 Modelbouwshow Goes Zeelandhallen Goes Modelbouwshow.nl
13 mei 2021 Werkschependag 2021 (modelbouwschepen) Heemskerk Scheepsmodelbouwgroep IJmond
17 / 20 nov. 2021 Intermodellbau Messe Dortmund Intermodellbau Dortmund

 Home