Over MVSV

Over MVSV

MVSV bestaat inmiddels ruim 18 jaar. De leden zijn tussen de 8 en 80 jaar oud en komen uit alle geledingen van de samenleving, uit Steenbergen, maar ook buiten Steenbergen weten leden ons te vinden.

Binnen de vereniging is een grote hoeveelheid kennis en vaardigheden aanwezig op het gebied van modelbouw, elektronica, materialen, lijmen en oppervlaktebehandeling. Het onderling uitwisselen van deze kennis en ervaring tijdens clubavonden en tijdens vaarevenementen vinden wij belangrijk en vooral erg gezellig. Flyer MVSV.

In de afgelopen jaren heeft MVSV met regelmaat forse stapjes voorwaarts gemaakt. Een vurige wens van de leden, namelijk een eigen clubhuis met aangrenzend geschikt vaarwater, is begin 2013 gerealiseerd op de locatie Oude Vest 9, nabij het clubgebouw van Scouting Steenbergen. De vereniging heeft daar een prachtig eigen honk met elektriciteit en sanitaire voorziening. Bij de realisatie van het clubhuis en de steiger is destijds nadrukkelijk rekening gehouden met de minder zelfredzamen onder ons (rolstoelers, visueel gehandicapten). Onze club telt een aantal leden die slecht ter been zijn, iemand die zeer slecht ziet en een aantal mensen die van nature niet gemakkelijk een collectief opzoeken. Geen enkel probleem om toch heel veel plezier aan onze hobby te beleven !

 Home