Informatie voor organisatoren van evenementen

Organiseert u binnenkort een braderie, jaarmarkt, beurs of nautisch evenement ?

Wellicht is het dan voor u interessant om door MVSV een professionele presentatie te laten verzorgen. Zo zijn we een graag geziene gast op de modelbouwbeurs in de Zeelandhallen in Goes en Aviodrome in Lelystad. Maar ook op braderieën en jaarmarkten te Steenbergen, Willemstad, Bergen op Zoom, St. Annaland, de landelijke werkschependag, etc.

Onze vereniging heeft u het volgende te bieden:

  • Presentatie van scheepsmodellen in diverse schalen (1:10, 1:35, 1:50, 1:72, 1:100 1:200); Het betreft sleep- en werkschepen , visserijschepen, marineschepen, stoom aangedreven schepen, zeilschepen, etc.
  • Indien gewenst bouwen wij een vaarbassin van 5 x 10 m. op waarin steigers, havenbekkens en op afstand bestuurbare modellen varen.
  • Voor de jeugd beschikken we over op afstand bestuurbare scheepjes; op elk evenement een echte publiekstrekker ! (papa mag als hij dat wil ook een keer sturen…)
  • Daarnaast bouwen onze leden prachtige modellen van treinen, militaire voertuigen, diorama’s en (vracht) auto’s.
  • Opbouw en bemensing van de stands door ervaren leden; veiligheid en publieksvriendelijkheid staat bij ons voorop.
  • Alle op afstand bestuurbare modellen zijn vrijwel geruisloos (elektromotoren).

Wij kunnen uw evenement op verscheidene manieren opluisteren. Vanaf een kleine stand met een beperkt aantal blikvangers tot een interactief modelbouwgebeuren, waarbij oud en jong kennismaakt met een prachtige en veelzijdige hobby. Onze ervaring leert dat er in alle gevallen sprake is van een publiekstrekker !

Wilt u informatie over wat MVSV kan toevoegen aan uw evenement ? Neemt u contact op via het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op !