MVSV Barbecue 27 augustus 2016

Ook dit jaar organiseerde MVSV voor haar leden en partners een leuke en gezellige barbecue.

De weerberichten gaven  i.v.m. de verwachting van grote kans op mogelijk zware onweersbuien en het daarmee gepaard gaande gevaar en ongemak op het laatste moment voor het bestuur nog even aanleiding tot extra oplettendheid. Gelukkig is het allemaal enorm meegevallen, zijn er slechts een paar druppeltjes regen gevallen en hebben we niet tot een plan B over hoeven te gaan.

Omdat AH Achterberg ter verfraaiing van hun visafdeling momenteel een aantal visserij scheepsmodellen van ons in bruikleen heeft boden ze ons een welkome tegemoetkoming bij het in huis halen van onze boodschappen.

De catering van deze middag en avond, voornamelijk in handen van Marianne Z. en in samenwerking met AH, is geweldig verlopen en hebben wij allen genoten van een lekkere en geweldige BBQ. Marianne en AH Achterberg bedankt!!!

Enkele leden hadden een scheepje bij zich en hebben – net zoals Rick in het club roeibootje – vóór, tijdens en na het eten nog lekker een poosje kunnen varen. De Wijsmuller van Goof moest i.v.m. rommel in de schroef nog een paar keertjes van het water gehaald worden en maakt daarnaast mooie vorderingen bij de renovatie van dit fraaie model.

Ook hadden we een paar onverwachtse gasten in ons midden. Dit waren de vorig jaar naar Portugal verhuisde en nog altijd lid gebleven Harry en José. Zij hadden zich in februari van dit jaar – toen de voorlopige evenementen kalender net op de site gepubliceerd was – al bij één van de bestuursleden opgegeven en gevraagd dit i.v.m. de verassing stil te houden. Een leugentje om bestwil was nodig om dit daadwerkelijk geheim te houden. Het door hun meegebrachte Portugese “Cantoniede” was een heerlijk flesje dat het einde van de avond niet gehaald heeft.

Harry en José; Hartstikke leuk en gezellig dat jullie er waren. Als je weer eens deze kant op komt en er is plek in jullie bagage? Dan ………… het was een lekker flesje!

Een ander kon er om gezondheidsreden niet bij zijn en wensen wij bij deze van harte beterschap.

Om 23.45 uur heeft de laatste het licht uit gedaan en was het met ruim 20 graden nog een heerlijk aangename temperatuur om naar huis te fietsen.

© Bert Verbeek

MVSV BBQ 27 augustus 2016
MVSV BBQ 2016-08-27.jpg
IMG_5184 (Medium).JPG
IMG_5178 (Medium).JPG
IMG_5195 (Medium).JPG
IMG_5198 (Medium).JPG
IMG_5189 (Medium).JPG
IMG_5223 (Medium).JPG
IMG_5216 (Medium).JPG
IMG_5213 (Medium).JPG
IMG_5191 (Medium).JPG
IMG_5190 (Medium).JPG
IMG_5227 (Medium).JPG
IMG_5209 bewerkt (Medium).jpg
IMG_5229 (Medium).JPG
IMG_5225 (Medium).JPG
IMG_5226 (Medium).JPG
IMG_5219 (Medium).JPG
IMG_5238 (Medium).JPG

Terug naar activiteiten voorgaande jaren