Opening zwemseizoen buitenbad “de Meermin” 5 mei 2018

Opening zwemseizoen buitenbad “de Meermin” 5 mei 2018

Op 5 mei j.l. heeft MVSV – inmiddels traditiegetrouw – het zwemseizoen van het Steenbergse buitenzwembad “de Meermin” met onze modellen op geheel eigen en toch wel ludieke wijze geopend.

’s Morgens thuis bij het inladen van de schepen was een trui of jas geen overbodige luxe, maar eenmaal aangekomen op het zwembad steeg de temperatuur al snel naar aangename waarde van ruim boven de 20 graden en was een enkel T shirt voldoende.

Badmeester Leo gaf aan dat ze dit jaar met een zeer druk en strak programma van lessen en wedstrijden zaten, daar eigenlijk al iets op achter liepen en dat daardoor de openingshandelingen iets anders verlopen dan we in andere jaren gewend waren.

Om 10.00 uur opende de badmeester Leo met zijn gebruikelijke toespraak het zwemseizoen 2018 en bedankte hij alle aanwezigen voor hun komst en fijne samenwerking.

Aansluitend gingen in het ondiepe bad voor de 8 aanwezige schepen van MVSV de trossen los, terwijl om diezelfde tijd al gelijk de eerste zwemmers in het diepe bad van start zijn gegaan. Eigenlijk een dubbele openingsactie die om begrijpelijke reden niet gelijktijdig in één en hetzelfde bad konden plaatsvinden.

Het enthousiasme in beide baden en op de kant was er echter niet minder om en we hebben onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje, het fantastisch lekkere kopje koffie, heerlijk een aantal uren kunnen varen in een bad wat vrijwel helemaal alleen voor ons was.

Kort voor het einde kreeg MVSV nog een leuke verrassing, namelijk twee prachtige statische offshore modelschepen die geschonken werden door een trouwe bezoeker van het zwembad. Wij zijn bijzonder blij met deze schepen die een zeer welkome aanvulling op onze vloot zijn en in de toekomst o.a. gebruikt gaan worden voor expositiedoeleinden.

© Bert Verbeek

Opening zwemseizoen de Meermin 2018
IMG_8082 (Medium).JPG
IMG_8078 (Medium).JPG
IMG_8094 bs-01 (Medium).jpg
IMG_8092 bs-01 (Medium).jpg
IMG_8091 bs-01 (Medium).jpg
IMG_8086 bs-01 (Medium).jpg
IMG_8112 (Medium).JPG
IMG_8095 bs-01 (Medium).jpg
IMG_8105 bs-01 (Medium).jpg

Terug naar Activiteiten voorgaande jaren