Vervangen MVSV clubhuis winter / voorjaar 2023

Na de oprichting van MVSV in 2005 – begonnen aan een paar tafeltjes van een gezellig bruin cafeetje aan de Steenbergse haven en later verhuisd naar een loodsje van één van onze toenmalige sponsoren op het industrieterrein – gingen we in het voorjaar van 2013 naar een eigen onderkomen. Dit nieuwe onderkomen was op een deel van het Scoutingterrein in Steenbergen en is de locatie waar we nu nog steeds met veel plezier zitten. Met vereende krachten en inzet hebben we destijds, samen met onze leden en hulp van sponsoren, in een vrij korte tijd iets prachtigs weggezet, iets waar we 10 jaar later nog altijd heel trots en blij mee zijn! (zie link).

In al die jaren is er door inzet van onze leden met regelmaat het nodige onderhoud of verbeteringen aan het clubhuis met omliggend terrein gedaan, maar konden we niet voorkomen dat, mede door de groei van ons ledental, er zo nu en dan al gesproken werd over de behoefte aan een nieuwer en groter clubhuis.

Op de algemene ledenvergadering van 5 februari 2023 kwam het onderwerp opnieuw op tafel. Na een gedegen, soms pittig, overleg waarbij alle mogelijke opties en zeker niet onbelangrijk “de financiële kant” ervan aan het licht waren geweest, kwamen bestuur en de meeste leden al vrij snel overeen dat de tijd er nu wel rijp voor was. Op basis van de informatie en een getoonde dia / PP presentatie volgde een stemmingsronde waarna het bestuur groen licht kreeg om de laatste details verder uit te werken en tot aanschaf van de benodigde units over te gaan.

Het resultaat – waarbij de inzet van onze overige leden ook zeker niet onbelangrijk is en velen er echt hun schouders, ziel en zaligheid onder gezet hebben – is in onderstaande fotoreportage te zien. (opmerking foto’s: even geduld, deze volgen spoedig).

We hopen aan dit nieuwe clubhuis weer net zo veel, of zo mogelijk nog meer, plezier te beleven als dat we aan ons oude onderkomen beleefd hebben.

© Bert Verbeek

Vervangen clubhuis
328428249_722000262860087_4358650608987225506_n.jpg

Terug naar Activiteiten 2023